| וילה ראשי |

אחוזת מצפה שני הימים |

צימרים

אחוזת מצפה שני הימים

עין אל-אסד

מארחים :  סלאמה
050-7435759 | 050-7435759
מפה
צור קשר
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
מארחים :  סלאמה
050-7435759
050-7435759
אימרו שהגעתם דרך אתר וילה לנד ותקבלו יחס מועדף - וילה לנד פורטל הוילות בישראל

בית אבן היסטורי משוחזר עם 7 סוויטות מפוארות. בריכה ענקית – הממולאת במי מעיין האריה. נוף פנורמי של שני הימים !  ארוחות דרוזיות לפי מיטב המסורת... לנופש ולאירועים!

 

אחוזת מצפה הימים – שוכנת במבנה אבן היסטורי. בו התגורר מוכתר הכפר הראשון. על צלע הר כפיר, מול נוף פנורמי עוצר נשימה של הים התיכון במערב ובמזרח את הכנרת והרי הגולן והגליל.

 

שבע סוויטות מפוארות עם מיטב הריהוט. מיטות נוחות ומרווחות. חדרי רחצה ושירותים. מסכי פלזמה עם חיבור לכבלים. מיטות נוספות לילדים.

 

לובי ענק ומדהים ביופיו. קשתות אבן ירושלמית בשילוב תאורת נברשות וציורי קיר ייחודיים משולבים ומעוצבים יחד בהרבה חן ומקוריות. פינות ישיבה מפוזרות בלובי הענק ואף פינת ישיבה מזרחית על גבי כרים וכסתות. אחת מפינות הישיבה ממוקמת מול מסך פלזמה ענק.

 

אירוח דרוזי בלי אוכל זה לא אירוח... המארחים ידאגו לכם לארוחה דרוזית (בהזמנה מראש) לפי מיטב המסורת והמאכלים הדרוזיים!

 

בחצר הבית מחכה לכם בריכה ענקית ויפיפייה. לא סתם בריכה ! בריכה שמלאה במי מעיין צלולים מהמעיין עין האריה - עין אל אסד. מסביב גינת נוי עם פינות ישיבה מוצלות בעצי פרי וחורש טבעי.

 

אחוזת מצפה הימים – חוויית אירוח דרוזית יוקרתית ומפנקת !

 

פנויים לשבועיים הקרובים
הושבתאבגד
תאריך
פנויים
17
18
19
20
21
22
23
תאריך
פנויים
24
25
26
27
28
29
30
דף ראשי - וילה בעין אל-אסד



וילה לנד - וילות מפוארות לנופש לזוגות משפחות מסיבות רווקות אירועים בצפון במרכז בדרום

צימר | וילה | מסיבת רווקות | וילות |
SSD - בניית אתרים